Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παρουσιάστηκε στο Δημαρχείο το SILENTIOUM του Αντώνη Φιλιππαίου

Το χειροκρότημα του κοινού που γέμισε την αίθουσα του Πολυχώρου του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου το απόγευμα της Κυριακής 14 Μαΐου, απέσπασε για την νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο SILENTIOUM ο Αντώνης Φιλιππαίος.

Tην βραδιά, τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, λογοτέχνες και ποιητές, η αντιπρόεδρος της ΠΕΛ Ηλία Παπακωνσταντίνου, ο γενικός γραμματέας Μάνος Μελισσουργακης, η συγγραφέας και ποιήτρια Εύα Πετροπούλου-Λιανού, ο σύμβουλος επικοινωνίας – Event manager Γιώργος Βρεττός, πρόεδροι συλλόγων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, φίλοι της ποίησης και πολλοί άλλοι.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, που στηρίζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις των Δημοτικών Βιβλιοθηκών, μίλησε με θαυμασμό για τον Αντώνη Φιλιππαίου και καλωσόρισε τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Οι εξαίρετοι ομιλητές, η πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Tεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλαδος Νίνα Διακοβασίλη, η Έλενα Ανδριανόπουλου – ραδιοφωνική παραγωγός και αρθρογράφος, η Σύλβια Αντώναρου-πρόεδρος του σωματείου ΔΥΑΜΕΑ, η Μαρία Ζάγκα – πρόεδρος ένωσης βενζινοπωλών Νόμου Αττικής και υποψήφια νοτίου τομέα της Νέας Δημοκρατίας, ο υπεύθυνος των εκδόσεων Κάκτος Γιώργος Προεστός, ο ηθοποιός -θεατρολόγος Ιάκωβος Μυλωνάς και η Αντιγόνη Χιονίδου, έβαλαν το δικό τους σημαντικό λιθαράκι σε αυτή την πολυδιάστατη εκδήλωση.

Οι χορογραφίες της Παυλίνας Ρεντιφλέρ (Σχολή Κούβαρη), η συνθέτρια – ερμηνεύτρια – μαέστρος Ελευθερία Μεταξά, το Ωδείο Παλαιού Φάληρου” Έλενα Ράπτη” με το σύνολο βιολιών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Τάκη Νίκολη, καθώς και η Λίνα Ροδοπούλου πλαισίωσαν την βραδιά.

Διαβάστε επίσης: Μουσική βραδιά από τον Σύλλογο «ΑΘΗΝΑ» στο Δημαρχείο Π. Φάληρο

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ