Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σταθερά στο πλευρό της ΝΔ οι ψηφοφόροι του Π. Φαλήρου

Άρτια οργανωμένος ήταν για την διεξαγωγή των Εθνικών εκλογών ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου που απέσπασε για μία ακόμη φορά τα θετικά σχόλια των υποψηφίων όλων των παρατάξεων, αλλά και των ψηφοφόρων που δεν ταλαιπωρήθηκαν για να φτάσουν μέχρι την κάλπη.

Ο δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, οι συνεργάτες του και η Δημοτική Αρχή ήταν παρόντες και συνεργαζόμενοι με τα εκλογικά κέντρα και τους εμπλεκόμενους στις εκλογικές διαδικασίες, έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, 22 Μαΐου, επιβλέποντας την ομαλή διεξαγωγή της μεγάλης γιορτής της Δημοκρατίας.

Ο κ. Φωστηρόπουλος, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας, συγχαίρει τα εκλογικά συνεργεία που ξενύχτησαν εδώ και μια εβδομάδα στο αμαξοστάσιο, στα εκλογικά κέντρα και στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου, καθώς και τους υπηρεσιακούς, τους εργαζομένους του Δήμου, κάθε εμπλεκόμενο ξεχωριστά, για την συνδρομή τους, στις Εθνικές Εκλογές 2023 στην πόλη μας.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρηση στον Δήμο, σαφές ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι, δίνοντας ποσοστό 50,57% στην ΝΔ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί από μακριά και ποσοστό 17,31%.
Επίσης, το ΚΚΕ συγκέντρωσε 7,01% και το ΠΑΣΟΚ, 6,00%.

Σε σύγκριση με τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του 2019, η ΝΔ ενίσχυσε λίγο τα ποσοστά της, αφού είχε άβει το 50,32% των ψήφων, ενώ το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχασε σχεδόν 9 μονάδες, εφόσον το 2019 είχε λάβει 26,36%.

Τέλος το ποσοστό συμμετοχής των κατοίκων της πόλης ανήλθε στο 67%.

Διαβάστε επίσης: Αλέξης Τσίπρας: Δεν εγκαταλείπω τη μάχη – Είμαι εδώ!

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ