Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εγκαίνια εκθέσεων σε Πνευματικό Κέντρο του Δήμου και Σφαγεία

Τα εγκαίνια των εκθέσεων του Πνευματικού Κέντρου στον Ταύρο και στο Μοσχάτο, στο Πνευματικό Κέντρο και τα Σφαγεία αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης 30 Μαΐου παρουσία του δημάρχου και εκπροσώπων φορέων της πόλης.

H Έκθεση στον Ταύρο θα είναι ανοικτή για το κοινό έως τις 2 Ιουνίου. Την ίδια ημέρα, στις οκτώ το βράδυ θα γίνουν τα εγκαίνια των τμημάτων του Μοσχάτου, στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου.

Οι μαθητές των τμημάτων αγιογραφίας, βιτρώ, ζωγραφικής για ενήλικες και για παιδιά, εικαστικών, κοπτικής-ραπτικής, κοσμήματος και υφαντικής παρουσιάζουν δείγματα από τα φετινά δημιουργήματά τους, στα οποία αποτυπώνεται όλη η δεξιοτεχνία και το μεράκι τους με τα οποία εργάσθηκαν, υπό τις οδηγίες και την εποπτεία των υπευθύνων των τμημάτων του Πνευματικού μας Κέντρου.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μία χρονιά είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα του Πνευματικού μας Κέντρου. Όλοι μαζί, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές μας και οι αιρετοί, έχουν εργασθεί σκληρά όλη τη χρονιά για να εκπαιδευτούν, να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους και να δημιουργήσουν μία έκθεση που πάνω από όλα προάγει τον πολιτισμό και αναδεικνύει την καλλιτεχνική δημιουργία. Σε μία εποχή όπου, δυστυχώς, οι αξίες αμφισβητούνται και οι προτεραιότητες αλλοιώνονται από τις τεχνικές ανάγκες, η στήριξη των πολιτιστικών μας δραστηριοτήτων αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Ας απολαύσουμε, λοιπόν, τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα των συμπολιτών μας κι ας δώσουμε την ευκαιρία, μέσα από τα καλλιτεχνήματά τους, να γνωρίσουμε λίγο περισσότερο τον συνάνθρωπό μας και τα συναισθήματά του».

Διαβάστε επίσης: Βράβευση ταινιών μικρού μήκους του κλιματικού Φεστιβάλ

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ