Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Μεταμόρφωση 2 νηπιαγωγείων από την Open Art

Πανέμορφες εικαστικές παρεμβάσεις σε δύο νηπιαγωγεία της πόλης, στο 1ο και στο 3ο, υλοποίησε την Κυριακή 28 Μαΐου, η ομάδα εθελοντών καλλιτεχνών της Open Art, μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά τους προαύλιους χώρους.

Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Μαθητές και γονείς επισκέφθηκαν τα σημεία, γνώρισαν τους καλλιτέχνες και συνομίλησαν μαζί τους.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας, Τουρισμού και Οικολογίας, Μάνος Κιτσέλλης, με δική του πρωτοβουλία διοργάνωσε την επίσκεψη της Open Art. Στόχος του, μέσω τέτοιων δράσεων, είναι να ομορφύνουν όλα τα σχολεία της πόλης.

Η Open Art είναι εθελοντική ομάδα που απαρτίζεται από καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων (ζωγράφους, γλύπτες, φωτογράφους, γραφίστες, αγιογράφους, street artists κλπ), καθώς και από μηχανικούς όλων των κλάδων (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τοπογράφους, πολιτικούς μηχ. κλπ), κυρίως όμως από ανθρώπους που έχουν διάθεση για εθελοντική προσφορά στον τομέα των εικαστικών.

Με εμπειρία χρόνων σε εθελοντικές ομάδες και αγάπη για την τέχνη, στοχεύουν σε καλλιτεχνικές παρεμβάσεις σε σχολικά κτήρια (ειδικά όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη) καθώς και εικαστικά δρώμενα στο αστικό τοπίο.

Διαβάστε επίσης: Γιορτή για τα 100 χρόνια από τη θεμελίωση της πόλης

Eιδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ