Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γρηγόρης Κατωπόδης: Δώσαμε έμφαση στην κοινωνική πολιτική

Ο δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης μιλώντας στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής και στη δημοσιογράφο Κέλλυ Κοντογιώργη, έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της δημοτικής Αρχής στην θητεία που βαίνει προς ολοκλήρωση.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τα έργα που έχουν γίνει, όσα εκτελούνται και όσα προγραμματίζονται και αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο Βύρωνα αλλά και στους Δήμους όλης της χώρας, συνέπεια της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κατωπόδης ανέφερε ότι η δημοτική Αρχή κατάφερε να ανατάξει τα οικονομικά του Δήμου, παρότι είχαν συσσωρευθεί πολλά χρέη από την περίοδο των μνημονίων. Παράλληλα, έδωσε έμφαση στην κοινωνική πολιτική.

Επίσης, προχώρησε στην αναβάθμιση των προσφυγικών κατοικιών σε μία γειτονιά στον Καρέα, ύψους 4 εκ. ευρώ και στην ανακατασκευή της πλατείας Φατσέα. Την ίδια στιγμή προχωρούν έργα όπως η δημιουργία ανοιχτών κέντρων εμπορίου με τη διαπλάτυνση πεζοδρομίων, η αντικατάσταση του οδοφωτισμού με νέα συστήματα Led και η ενεργειακή αναβάθμιση έξι σχολείων.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: Συνέντευξη του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη στο Κανάλι της Βουλής (video) :: Δήμος Βύρωνα (dimosbyrona.gr)

Διαβάστε επίσης: Σε έξυπνη πόλη μετατρέπεται ο Βύρωνας

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ