Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Καταγγελλουν αδιαφορία για τους παιδικούς σταθμούς

Αδιαφορία της δημοτικής Αρχής για την διατροφή των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης.

Στην σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Από τον Σεπτέμβριο του 2022, αναδείξαμε το ανησυχητικό ζήτημα της προμήθειας ακατάλληλου κρέατος για τη διατροφή των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς.
Η Διοίκηση του Δήμου αλλά και του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΑΦΑΔΗΛ», αδιαφορεί για το πρόβλημα της ποιότητας των τροφίμων που προμηθεύονται για την σίτιση των παιδιών, αφήνοντας το διαιτολόγιο τους να είναι απογοητευτικό και ακατάλληλο για την ανάπτυξη και την υγεία των παιδιών. Ωστόσο, αντιμετωπίζουν πολλές φορές απαράδεκτη συμπεριφορά από τον προμηθευτή, ο οποίος τους μιλάει άσχημα και νιώθει «θιγμένος», φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να αποσύρει ακόμα και τα αυγά και τα κοτόπουλα που προμήθευε, παρά την έλλειψη προβλημάτων σε αυτά. Ως αποτέλεσμα, για δύο βδομάδες τώρα, το κρέας έχει εκ νέου αφαιρεθεί από το διαιτολόγιο των βρεφών και νηπίων.»

Για τον λόγο αυτό απαιτούν την άμεση πρόσληψη όλων των ειδικοτήτων που απαιτούνται στους παιδικούς σταθμούς και την επισκευή κάθε κακοτεχνίας που παρουσιάζουν οι κτιριακές υποδομές των κτιρίων των παιδικών σταθμών.

Διαβάστε επίσης: «Συναντήσεις Ζωής» στο Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ηλιούπολης

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ