Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μ. Ανδρούτσου: Ικανοποιημένη από την πορεία των έργων

Την ικανοποίησή της για την πορεία του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, δεδομένων και των δυσκολιών της πρόσφατης περιόδου, με την πανδημία και την ενεργειακή κρίση, εξέφρασε η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή.

Όπως ανέφερε, ήδη ολοκληρώνονται δύο μεγάλα έργα, η ανάπλαση της Αγίου Δημητρίου, καθώς και μιας μεγάλης περιοχής που είναι πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό Αγίου Δημητρίου και στο μεγάλο εμπορικό κέντρο. «Αυτά τα δύο έργα αλλάζουν την εικόνα της πόλης από δύο σημαντικές εισόδους: το μέτωπο της Βουλιαγμένης και νότια, στα όριά της πόλης με τον Δήμο Αλίμου», είπε.

Πολύ καλά πήγαν κι άλλα μικρότερα έργα, όπως το Δημοτικό Στάδιο, το Δημοτικό Γήπεδο, κάποιες ανακατασκευές σε σχολεία, καθώς και η ενεργειακή αναβάθμισή τους.

Σύμφωνα με την κυρία Ανδρούτσου, τα έργα που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Τρίτσης θα φανούν στην επόμενη περίοδο. Ανάμεσά τους, η ανάπλαση του Ασυρμάτου και η ανέγερση του δημοτικού κολυμβητηρίου. Πρόκειται για δύο εμβληματικά έργα με χρηματοδότηση 12,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Γ. Ιωακειμίδης: Ανάγκη νέου «εναλλακτικού» κυκλοφοριακού χάρτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ