Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Ένταση για τα οικονομικά στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής το βράδυ της Τετάρτης.

Η συνεδρίαση ήταν ουσιαστικά μονοθεματική, λόγω των επίμονων ερωτήσεων μερίδας της αντιπολίτευσης σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου.

Ο δήμαρχος Χρήστος Βοσκόπουλος προσπάθησε να απαντήσει στους ισχυρισμούς μερίδας της αντιπολίτευσης και τις ψευδείς – όπως η ίδια η Δημοτική Αρχή χαρακτηρίζει – κατηγορίες περί πτώχευσης, τις οποίες επαναλαμβάνει συστηματικά εδώ και ένα χρόνο.

«Τα οικονομικά του Δήμου δεν είναι εύρωστα κι αυτό είναι γνωστό, αλλά όλοι πληρώνονται κανονικά και μάλιστα στο τέλος του Ιουνίου 2023 ο Δήμος ξεχρεώνει για πρώτη φορά ένα υπέρογκο δάνειο 2,6 εκατ. ευρώ τα οποία αυτή η Δημοτική Αρχή κληρονόμησε από τις προηγούμενες τέσσερις διοικήσεις», τόνισε ο δήμαρχος Καισαριανής.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν κάποιοι άφησαν να εννοηθεί ότι «μπαινοβγαίνουν» οφειλέτες, στη λίστα του Δήμου, κάτι το οποίο διέψευσαν τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αρμόδιος επί των Οικονομικών που ήταν παρών.

«Οι κατηγορίες για τη λίστα των οφειλετών είναι παντελώς αβάσιμες, καθώς η διαμόρφωση της λίστας είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του ορκωτού λογιστή», τονίστηκε από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής. Πρόσθεσαν δε, ότι η δημοσιοποίηση της λίστας, που ζητούσε μέρος της αντιπολίτευσης, παραβιάζει θεμελιώδη δικαιώματα προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε επίσης: Γ. Πατούλης στην Καισαριανή: 9 εκ. ευρώ για έργα και κοινωνικές δομές

Eιδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ