Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Άδεια γραφεία και διαπληκτισμοί με πελάτες στο κατάστημα της Εθνικής Καλλιθέας – Καταγγελίες εργαζομένων

Τις δύσκολες συνθήκες εργασίας λόγω του μειωμένου προσωπικού και των καθημερινών διαπληκτισμών με δυσαρεστημένους πελάτες, περιγράφουν σε επιστολή τους οι εργαζόμενοι του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Καλλιθέας. Την επιστολή αναδεικνύει η Πρόταση Προοπτικής -Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με την επιστολή, «εδώ και πολύ καιρό οι συνθήκες στο Κατάστημα δυσκολεύουν υπέρμετρα την εκτέλεση των εργασιών μας και η καθημερινότητά μας είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη. Ειδικά τελευταία νιώθουμε ότι τίθεται σε κίνδυνο και η ίδια η ασφάλειά μας. Οι διαπληκτισμοί με πελάτες είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Μας απειλούν, μας υβρίζουν, άλλοτε δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ των ίδιων, που καλούμαστε κι αυτές να τις διαχειριστούμε στον μηδενικό διαθέσιμο χρόνο μας».

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, η εικόνα του Καταστήματος είναι άδεια γραφεία και λιγοστοί υπάλληλοι που τρέχουν πάνω κάτω, απαντώντας ταυτόχρονα σε δεκάδες ερωτήσεις πελατών που σπάνια περιμένουν ή κρατούν μια στοιχειώδη σειρά. «Συχνά μας παίρνουν από πίσω, σε οποιαδήποτε διαδρομή από και προς το γραφείο μας. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν την Παρασκευή 2/6 διαπιστώσαμε ότι η πλατφόρμα των ραντεβού έδινε διαθεσιμότητα ακόμα και αυθημερόν, επειδή κάποιοι αποφάσισαν, στις τρέχουσες συνθήκες, να συντμήσουν τον χρόνο εκάστου ραντεβού σε 15΄από 45΄».

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι «δεν μπορεί να επικαλείται κανείς ότι οι συνθήκες αυτές είναι γνωστές και ότι είναι παντού οι ίδιες» και ζητούν τη λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία τους.

Διαβάστε επίσης: Ν. Ανδρουλάκης από την Καλλιθέα: Ισχυρό κοινωνικό κράτος με δημόσια υγεία και παιδεία, οι προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ

Ειδήσεις από την Καλλιθέα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ