Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αρχίζουν στις 19/6 τα Summer Camp 2023 του Δήμου

Την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του προγράμματος θερινής δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Γλυφάδας για τα παιδία από 5, ως 15 ετών.

Στόχος του προγράμματος είναι η γνώση, η ψυχαγωγία και η δημιουργική απασχόληση των παιδιών και φυσικά η στήριξη των οικογενειών των κατοίκων της πόλης, μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Η συνολική διάρκεια του summer camp θα είναι πέντε εβδομάδες, από 19 Ιουνίου, ως 21 Ιουλίου.
Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τα γνωστικά τους πεδία, να έρθουν σε επαφή με ένα πλήθος αθλημάτων (στίβο, μπάσκετ, κολύμβηση, κ.λπ.), να συνδεθούν με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, να γνωρίσουν από κοντά σπουδαίους αθλητές, να διασκεδάσουν με περιπέτειες κινηματογραφικών ηρώων και να κοινωνικοποιηθούν.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές εκδρομές, δημιουργικά παιχνίδια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου αναφέρει: «Τι θέλουν οι γονείς για τα παιδιά τους το καλοκαίρι, όταν τα σχολεία έχουν κλείσει και οι ίδιοι εργάζονται;
Ένα μέρος όπου με υψηλή ποιότητα, τα παιδιά θα περνούν το χρόνο τους δημιουργικά και διασκεδαστικά και παράλληλα θα είναι απολύτως ασφαλή.
Αυτό είναι το summer camp του Δήμου Γλυφάδας:
Με την εμπειρία πλέον πολλών ετών, δημιουργήσαμε και φέτος ένα πρόγραμμα ξεχωριστό, όπου τα παιδιά μας για πέντε εβδομάδες μπορούν να παίζουν, να διασκεδάζουν, να μαθαίνουν, να κάνουν φιλίες, να πραγματοποιούν εκπαιδευτικές επισκέψεις, να γνωρίζουν καινούργιες εμπειρίες και να περνούν ένα αληθινά μοναδικό καλοκαίρι.

Σημειώνουμε ότι για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών θα χρησιμοποιηθούν οι χώροι σχολείων, τα ανοιχτά και κλειστά γήπεδα της πόλης μας και φυσικά η παραλία μας.
Πέρυσι καλύψαμε όλες τις αιτήσεις και ο συνολικός αριθμός των παιδιών που συμμετείχαν στο summer camp που διοργανώσαμε έφτασε τα 1.800. Φέτος είμαστε και πάλι πανέτοιμοι να υποδεχθούμε με όλη μας την αγάπη όλα τα παιδιά που θα κάνουν αίτηση».

Διαβάστε επίσης: Οι “Γιατροί του Κόσμου” φροντίζουν προληπτικά τα δόντια των παιδιών της πόλης

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ