Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Το μήνυμα του Γ. Χατζηδάκη για τους εθελοντές αιμοδότες

Το δικό του μήνυμα για τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη έστειλε ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος αναφέρει:

«H Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται ανά την υφήλιο στις 14 Ιουνίου. Με αφορμή την ημέρα αυτή και φέτος αξίζει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να τιμήσουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που αποδεικνύουν στην πράξη την ανθρώπινη αλληλεγγύη. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι το αίμα δεν παράγεται, δεν αγοράζεται και δεν πουλιέται.

Για το λόγο αυτό, ζητάμε από τον καθένα ξεχωριστά να ενημερωθεί και να μοιράσει τη ζωή, δίνοντας αίμα και λίγο χρόνο από τη ζωή του.

O Δήμος Ηλιούπολης, συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό του έργο, διοργανώνει την 70η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Iουνίου 2023, ώρες 09:00 έως 13:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο (Σοφοκλή Βενιζέλου 112).

Σας καλούμε να ανταποκριθείτε σε αυτή τη Δράση Ζωής, δεδομένου ότι η συμμετοχή όλων αποτελεί απόδειξη προσφοράς και αλληλεγγύης».

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών στo camp του Δήμου

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ