Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία Μοσχάτου-Ταύρου

Σε κατάσταση ετοιμότητας βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, προκειμένοου να αντιμέτωπίσουν άμεσα ενδεχόμενα προβλήματα που θα προκύψουν από την κακοκαιρία που, σύμφωνα με την ΕΜΥ θα πλήξουν και την Αττική κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ήδη τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου έχουν λάβει σαφείς οδηγίες για να είναι σε επιφυλακή, ενώ διαρκής είναι η επικοινωνία, τόσο με το αρμόδιο Υπουργέιο, όσο και με την Περιφέρεια.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, έθεσε σε επιφυλακή τις υπηρεσίες του Δήμου, μέχρι τη λήξη των καιρικών φαινομένων, ώστε να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενα προβλήματα.

Παρακαλούνται οι πολίτες να μην εναποθέτουν στον δρόμο απορρίμματα, αντικείμενα, κλαδέματα κτλ.

Επειδή υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστούν προβλήματα βόρεια των γραμμών ΗΣΑΠ, ο Δήμος έχει λάβει σχετικά μέτρα. Δυστυχώς, τα προβλήματα οφείλονται στη διακοπή της εργολαβίας του έργου που αφορά μία μεγάλη περιοχή στους Δήμους Μοσχάτου-Ταύρου και Νίκαιας-Ρέντη από το 2020 για την υλοποίηση του οποίου αρμόδια είναι η Περιφέρεια Αττικής (όπως και στις εκβολές του Ιλισού και στον κόμβο Χαμοστέρνας-Πειραιώς) και δυστυχώς υπάρχει στασιμότητα και δεν έχει επαναδημοπρατηθεί μετά τα προβλήματα που έχουν ανακύψει.

Διαβάστε επίσης: Κλείνει η «τρύπα» του Ιλισού – Ξεκινούν τα έργα

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ