Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη»: Με αιχμές Δ. Ευαγγέλου τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου

Με σύνθημα: «Εμείς Δεν Ζούμε Από Την Ηλιούπολη, Ζούμε Για Την Ηλιούπολη», που αφήνει σαφείς αιχμές κατά της διοικούσας Αρχής, εγκαινίασε το προεκλογικό του κέντρο ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης Δημήτρης Ευαγγέλου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» κατά τον χαιρετισμό έστειλε μήνυμα νίκης στις προσεχείς εκλογές, επισημαίνοντας πως «η μάχη των εκλογών θα κερδηθεί στους δρόμους και στις γειτονιές της πόλης, μαζί με τους πολίτες της πόλης».

Ο κ. Ευαγγέλου δεν παρέλειψε να βάλει κατά της δημοτικής Αρχής, επισημαίνοντας τα κακώς κείμενα στον τομέα της καθαριότητας και των σχολείων στην πόλη, τονίζοντας πως «η πόλη θα αλλάξει μόνο με οργάνωση και σκληρή δουλειά και σωστή οργάνωση».

Ο Δ. Ευαγγέλου επεσήμανε την ανάγκη να διοικήσουν την πόλη άνθρωποι εγνωσμένης αξίας, με δυνατά βιογραφικά, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να συστρατευτούν στην πρόσπαθεια που κάνει η παράταξή του.

Επίσης, ο κ. Ευαγγέλου, παρουσίασε, παράλληλα, και 14 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, φτάνοντας συνολικά τους 50.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι υποψήφιοι βουλευτές Παύλος Χρηστίδης, Κατερίνα Βαλαβάνη και Άρης Τσαμπίρας, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη, Θοδωρής Παπαδάτος.

Διαβάστε επίσης: Δ. Ευαγγέλου: “Σκληρή δουλειά για μια καλύτερη πόλη”

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ