Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πήρε θέση η «Πλατφόρμα Συντονισμού Για Την Αυτοδιοίκηση» στην Ηλιούπολη

Την στήριξή τους στην παράταξη του νυν δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη», αποφάσισαν τα μέλη της «Πλατφόρμας Διαλόγου Για Την Αυτοδιοίκηση» που ιδρύθηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης. Πρόκειται για άτομα τα οποία αποχώρησαν από τον συνδυασμό «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», μετά την εκλογή του Θοδωρή Παπαδάτου στο τιμόνι της παράταξης.

Στην σχετική τους ανακοίνωση τα μέλη του φορέα αναφέρουν τα εξής: «Ανακοινώνουμε σήμερα την απόφαση μας να υποστηρίξουμε το νέο αυτοδιοικητικό συνδυασμό «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη, και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023. Πιστεύουμε βαθιά ότι μέσα από προγραμματικές συγκλίσεις με μοναδικό σκοπό το καλό της πόλης, μπορούμε να διαμορφώσουμε νικηφόρες συμμαχίες και συνεργασίες με εντιμότητα και σεβασμό σε όλες τις απόψεις», αναφέρει η ανακοίνωση της πλατφόρμας, η οποία επισημοποιεί έτσι την προεκλογική της συνεργασία με τον Δήμαρχο.

Ο ίδιος ο δήμαρχος, αμέσως μετά την ανακοίνωση της «Πλατφόρμας» ανακοίνωσε τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και μέλος της «πλατφόρμας» Δημήτρη Ασβεστά ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ