Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Γιορτή του παιδιού στην πόλη από Δήμο και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Την μεγάλη του καλοκαιρινή γιορτή για τα παιδιά της πόλης διοργανώνουν ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου στο Πάρκο Φλοίσβου.

Πρόκειται για έναν θεσμό χαράς και παιχνιδιού με πολυάριθμες δημιουργικές δραστηριότητες, ρομποτική, πειράματα, προσκοπικά παιχνίδια, εργαστήρια εικαστικών και πηλού, μαγικά κόλπα, και ένα τεράστιο τυραννόσαυρος T-Rex να περιμένουν τα παιδιά για να περάσουν αξέχαστα.

Στη γιορτή, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο διάστημα, αλλά και να φυτέψουν το δικό τους λουλούδι. Από τη γιορτή δε θα μπορούσε βέβαια να λείπει ο χορός και η γυμναστική: Yoga για παιδιά, Αργεντίνικο Τango, μουσικοκινητικά παιχνίδια, αλλά και free style basketball. Οι εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται εθελοντικά από επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα προβληθεί η ταινία «Οι σκέψεις της Νεφέλης», με θέμα το bullying καθώς και διαδραστική παρέμβαση πρόληψης από το Τμήμα Πρόληψης του Οργανισμού μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με θεματολογία: «Μίλα Τώρα! Μικροί και Μεγάλοι ενάντια στη βία!»

Όλο το τριήμερο θα διατίθενται δωρεάν στους επισκέπτες, παγωτά και κεράσματα.
Η φετινή Γιορτή στο Παλαιό Φάληρο είναι μια μεγάλη Γιορτή Αγάπης, καθώς φέτος θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργούν πανελλαδικά και καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στα 11 Σπίτια του “Χαμόγελου του Παιδιού”.

Διαβάστε περισσότερα: Αναστολή προγράμματος Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ