Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Π. Σκουρολιάκος: “Ο πολιτικός μας χώρος και όχι μόνον αυτός, οφείλει πολλά στον Α. Τσίπρα”

“O Αλέξης Τσίπρας αποδείχθηκε μια σπουδαία περίπτωση οραματιστή και ταυτόχρονα αποτελεσματικού πολιτικού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Ο πολιτικός μας χώρος και όχι μόνον αυτός, του οφείλει πολλά…” δήλωσε μεταξύ άλλων για τον Αλέξη Τσίπρα και το μέλλον ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής και αν. Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πάνος Σκουρολιάκος σχολιάζοντας την απόφαση του κ. Τσίπρα να μην είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σκουρολιάκου

Τον Αλέξη Τσίπρα τον γνώρισα από τότε που ήταν φοιτητής και γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Τότε, ήμουν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, αγωνιστήκαμε και ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχθηκε μια σπουδαία περίπτωση οραματιστή και ταυτόχρονα αποτελεσματικού πολιτικού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Ο πολιτικός μας χώρος και όχι μόνον αυτός, του οφείλει πολλά. Είναι ένας πολιτικός διεθνούς εμβέλειας.

Ο Αλέξης είναι και θα είναι πάντα εδώ.

Όσο για μένα, πέρα από «αξιώματα» θα είμαι παρών και όρθιος. Υπήρξα ιδρυτικό στέλεχος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Για πολλές περιόδους διετέλεσα μέλος της ΚΕ του κόμματος. Ακόμα, υπήρξα βουλευτής για οχτώ χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αττική. Καλωσορίζω λοιπόν το νέο που έρχεται και θα είμαι εδώ να του συμπαραστέκομαι από τη θέση του «απλού στρατιώτη» όπως συνηθίζουμε να λέμε στην Αριστερά. Αλλά και να πράττουμε.

Αλέξη, συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, καλές νίκες για την Ριζοσπαστική Αριστερά και την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη, στους κοινούς αγώνες που μας περιμένουν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ