Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Με φιλανθρωπικό προφίλ η Καλοκαιρινή Γιορτή για παιδιά στο πάρκο Φλοίσβου

Μία καλοκαιρινή γιορτή για τα παιδιά της πόλης προσέφεραν ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το “Χαμόγελο του Παιδιού” στο πάρκο Φλοίσβου με σκοπό και την στήριξη του Σωματείου.

Η «Γιορτή για τα Παιδιά» περιελάβανε μεταξύ άλλων:

-Δραστηριότητες εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα από επαγγελματίες, οι οποίοι συμμετείχαν εθελοντικά προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

-Παρουσίαση της Κινητής Μονάδας Στήριξης και Ενημέρωσης του Οργανισμού, στην οποία υλοποιήθηκαν διαδραστικές εκπαιδευτικές παρεμβάσεις ενώ παρούσα ήταν και η Προληπτική Οδοντιατρική Μονάδα που λειτούργησε με εθελοντές γιατρούς οι οποίοι πραγματοποίησαν προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά.

-Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργούν πανελλαδικά και θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στα Σπίτια του Οργανισμού αλλά και των χιλιάδων παιδιών και οικογενειών με προβλήματα διαβίωσης, που στηρίζονται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα περίπτερα της εκδήλωσης επισκέφθηκε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος οποίος ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Οργανισμού Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο για τις πρωτοβουλίες και τους στόχους του Οργανισμού ενώ και οι δύο αναφέρθηκαν στην αγαστή και πολυετή συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα υγείας και άσκησης στο Κλειστό «Σοφία Μπεφόν»

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ