Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη εργασίας του Γιάννη Σγουρού στον Δήμο Σαρωνικού

Επίσκεψη εργασίας, για να ενημερωθεί για τα προβλήματα του δήμου Σαρωνικού, είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός μαζί με στελέχη της παράταξής του.

Ο κ. Σγουρός συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σαρωνικού Χρήστο Γκίνη, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφια δήμαρχο Δήμητρα Ράπτη, τον αντιδήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Κυριακόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Παπαχρήστου, τον αντιδήμαρχο Χρήστο Τσιγαρίδα, τον αντιδήμαρχο Χαράλαμπο Γαλάνη και τον αντιδήμαρχο Ευάγγελο Ζεκάκο.

Επίσης, ο Γιάννης Σγουρός συνομίλησε με τους εργαζομένους του δήμου Σαρωνικού στο δημαρχιακό μέγαρο.

Στις συναντήσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη τέθηκαν διάφορα ζητήματα τοπικού και υπερτοπικού χαρακτήρα που απασχολούν την περιοχή όπως είναι το αποχετευτικό, η οδοποιία, η παραλιακή Λεωφόρος, το ιδιοκτησιακό των παραλιών κ.α. και για το πως η Περιφέρεια Αττικής μπορεί να συμβάλει στην επίλυσή τους, ενώ υπογράμμισε την πολύ μεγάλη στήριξη, με τη χρηματοδότηση σημαντικών υποδομών, που είχε δώσει στο Δήμο Σαρωνικού κατά τη διάρκεια της δικής του Περιφερειακής θητείας (2011-2014).

Διαβάστε επίσης: Περιφέρεια Αττικής: Αναβολή εξετάσεων οδήγησης την Παρασκευή 14/7, λόγω καύσωνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ