Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τους πρώτους 66 υποψήφιους παρουσίασε η Μ. Ανδρούτσου

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Βελουχιώτη, η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, παρουσίασε τους πρώτους 66 υποψηφίους με την παράταξη «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ / Συμμετέχουμε – Ενώνουμε» εν όψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, η συγκέντρωση είχε μεγάλη ανταπόκριση.

Η Μαρία Ανδρούτσου, στην ομιλία της, αναφέρθηκε σε όλες τις ενέργειες που χαρακτήρισαν την τρέχουσα τετραετία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μεγάλα έργα που ολοκληρώθηκαν ή βαίνουν προς ολοκλήρωση, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα της πόλης.

Επισήμανε ότι στο διαρκές όραμα της δημοτικής κίνησης «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ / Συμμετέχουμε – Ενώνουμε», για μια πόλη βιώσιμη, συμπεριληπτική και αλληλέγγυα, έρχονται να συμπράξουν για άλλη μια φορά νέες δυνάμεις, δίνοντας ώθηση στη δημοτική ζωή της πόλης, με ιδέες, γνώση, αλλά κυρίως με αγάπη για τον Άγιο Δημήτριο. Πρόκειται για ανθρώπους που είτε ασχολούνται χρόνια με τη δημοτική ζωή, ή εμπλέκονται για πρώτη φορά στα κοινά, με πολλή όρεξη για δουλειά, αντλώντας έμπνευση από το έργο που έχει υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Δείτε εδώ τη λίστα με τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού.

Διαβάστε επίσης: Μέτρα και κλιματιζόμενοι χώροι στον Δήμο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ