Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πάτρα: Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Περιμετρική – Πληροφορίες για 1 νεκρό

Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στη Διοδώρου, στην περιοχή Μποζαΐτικα λίγη ώρα μετά τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες αναφέρουν έναν νεκρό, οκτώ τραυματίες και εγκλωβισμένους. Πηγές του ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι ένα άτομο έχει ήδη μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με το pelop.gr, στο συγκεκριμένο σημείο γίνονται έργα εδώ και δύο χρόνια, στο πλαίσιο ελεγχόμενης κατεδάφισης. Άλλες πηγές μιλούν για πρόβλημα στατικότητας που αντιμετώπιζε η γέφυρα.

Ήδη, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρεία παράκαμψη των Πατρών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και διενεργούνται εκτροπές στον κόμβο Εγλυκαδας. Επιπλέον, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Διοδώρου στην Πάτρα.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ έδωσε εντολή να μπει στην εφημερία, πλην του «Αγίου Ανδρέα», και το νοσοκομείο του Ρίου, για τη μεταφορά τραυματιών. Ήδη, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση των αρχών. Επί ποδός βρίσκονται το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ με τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ