Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Α. Ευθυμίου: Επικοινώνησε με δημάρχους πυρόπληκτων περιοχών

Με τους δημάρχους Ρόδου και Κέρκυρας, τα δύο νησιά που πλήττονται από τις καταστροφικές περιοχές, επικοινώνησε ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

Αφού τους ευχήθηκε να ξεπεράσουν σύντομα την εφιαλτική κατάσταση στην οποία βρίσκονται και τους εξέφρασε τα αισθήματα αλληλεγγύης και υποστήριξης προς τους πολίτες των πληγεισών περιοχών, τους ενημέρωσε ότι ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου είναι έτοιμος να οργανώσει δράση για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε αυτές τις περιοχές και στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Οι δήμαρχοι των πυρόπληκτων περιοχών ευχαρίστησαν τον Ανδρέα Ευθυμίου για το ενδιαφέρον και τον ενημέρωσαν ότι την παρούσα στιγμή είναι πλήρεις από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Σε περίπτωση που αυτό αλλάξει, θα απευθύνουν κάλεσμα, στο οποίο ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου είναι σε επαγρύπνηση για να απαντήσει. Παράλληλα, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και με τους Δήμους των άλλων πυρόπληκτων περιοχών προκειμένου να αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια στο χρόνο και στα σημεία που θα υποδείξουν οι τοπικοί φορείς που συντονίζουν τις δράσεις αλληλεγγύης.

Διαβάστε επίσης: Μάχη με τη φωτιά στην Κάρυστο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ