Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ακέφαλη η ΠΑΕ Ηλιούπολη που ψάχνει επενδυτές

Ακέφαλη μένει, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου η ΠΑΕ Ηλιούπολης, μετά την απόφαση των των διοικούντων να αποχωρήσουν από την ομάδα η οποία ψάχνει ήδη για νέους επενδυτές.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε από την ΠΑΕ, οι διοικούντες παραθέτουν τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούν να συνεχίσουν στο τιμόνι της ομάδας, αφήνοντας αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου τη χώρας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Παρά την επιτυχημένη περυσινή πορεία, όλοι εμείς στη διοίκηση της ΠΑΕ διαπιστώνουμε ένα αδιέξοδο, το οποίο δεν οφείλεται σε δικές μας παραλείψεις, αλλά στην αδυναμία των αρμοδίων να κρατήσουν την Superleague 2 σε υψηλό επίπεδο. Οι συγκυρίες δε μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε σε μια κατηγορία με τεράστιες απαιτήσεις και μηδενικά έσοδα, που καταδικάζει τις συμμετέχουσες σε αυτή ομάδες σε οικονομικό στραγγαλισμό και που κινδυνεύει να γίνει υποχείριο συμφερόντων που θέλουν τη «λίγκα» δέσμια».

Οι διοικούντες της ΠΑΕ δηλώνουν πως θα στηρίξουν έμπρακτα οποιονδήποτε νέο επενδυτή ενδιαφερθεί για την ομάδα, εξασφαλίζοντας του ένα σημαντικό κομμάτι των πόρων της νέας σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ