Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Lidl Ελλάς: Για 4η χρονιά στο πλευρό ευάλωτων οικογενειών

Τη συνέχιση της πρωτοβουλίας «Συνέργεια Προσφοράς και Αγάπης» ανακοίνωσε η Lidl Ελλάς, διευρύνοντας τη συνεργασία της με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής (Δίκτυο) και το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) για ακόμη μια χρονιά. Με την ολοκλήρωση της φετινής συνεργασίας, η Lidl Ελλάς θα έχει προσφέρει συνολικά προϊόντα αξίας 400.000 € για τη στήριξη των οικογενειών που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Με προτεραιότητα τη βιωσιμότητα της τοπικής κοινωνίας, οι τρεις φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για 4η συνεχή χρονιά, αποδεικνύοντας πως η αλληλεγγύη είναι συλλογική υπόθεση. Συγκεκριμένα, η Lidl Ελλάς, στο πλαίσιο της προσφοράς της στο έργο του Δικτύου, θα συνεχίσει την δωρεά τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών καθαριότητας, χαρτικών κ.ά., συνολικής αξίας 100.000 €, για 4η συνεχόμενη χρονιά. Τα προϊόντα παραλαμβάνει σε μηνιαία βάση το Δίκτυο από την αποθήκη της εταιρείας στα Καλύβια Αττικής και τα διαθέτει για τη στήριξη του έργου του ΚΥΑΔΑ, συγκεκριμένα για την κάλυψη βασικών αναγκών 340 οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, καθώς και των λειτουργικών αναγκών του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

«Να μην αφήσουμε κανέναν πίσω»

«Είμαστε υπερήφανοι που στεκόμαστε με πράξεις δίπλα στους λιγότερο προνομιούχους συμπολίτες μας, στηρίζοντας ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την κοινωνία. Φροντίζουμε να κρατάμε το βήμα μας σταθερό, με την αγωνία να μην αφήσουμε καμία και κανέναν πίσω. Γι’ αυτό και επενδύουμε στους πολύτιμους συνοδοιπόρους μας, ώστε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς.

«H συνέχιση της συνεργασίας του ΚΥΑΔΑ με τη Lidl Ελλάς και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής μάς γεμίζει χαρά και ευγνωμοσύνη. Είναι μια συνεργασία που δημιουργήθηκε με πρόταγμα την αλληλεγγύη και προσθέτει αξία στην κοινωνική μας αποστολή. Μαζί θα συνεχίσουμε για έναν ακόμη χρόνο να στηρίζουμε έμπρακτα ευάλωτα νοικοκυριά και μέσα από την κοινή μας δράση να βελτιώνουμε ουσιαστικά την καθημερινότητά τους», δήλωσε η πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ Μελίνα Δασκαλάκη.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δικτύου Νικόλαος Πέντζος ανέφερε: «Μια συνέργεια και μια συνένωση δυνάμεων η οποία όλα αυτά τα χρόνια πρόσφερε πολύτιμη ανακούφιση και βοήθεια σε εκατοντάδες οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας και ευχαριστούμε τόσο τη Lidl Ελλάς όσο και το ΚΥΑΔΑ για την άριστη συνεργασία».

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

instagram.com/lidl_hellas

linkedin.com/company/lidl-hellas

youtube.com/user/lidlhellas

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ