Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Κατάλληλες για κολύμβηση οι παραλίες

Κατάλληλες για κολύμβηση εξακολουθούν να παραμένουν οι παραλίες του Παλαιού Φαλήρου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων μετρήσεων που έγιναν για την ασφάλεια των λουομένων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της δειγματοληψίας και μικροβιολογικής ανάλυσης των θαλάσσιων υδάτων των παραλιών του Νότιου Τομέα που πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα, τα κολυμβητικά ύδατα των παραλιών της πόλης πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ποιότητας και καταλληλόλητας που ορίζονται από τις σχετικές διατάξεις.
Οι δειγματοληψίες πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικά σημεία της παραλίας προκειμένου να υπάρχει συνολική και πλήρης εικόνα των κολυμβητικών υδάτων της πόλης και την ανάλυση των δειγμάτων πραγματοποίησε το Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας (ΚΕΔΥ).

Στην σχετική της ανακοίνωση η δημοτική Αρχή της πόλης αναφέρει: «Η ποιότητα των νερών των παραλιών του Παλαιού Φαλήρου αξιολογείται συνεχώς από τις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές και οι μετρήσεις και οι δειγματοληψίες πραγματοποιούνται με συνέπεια και προγραμματισμό όλο το έτος ενώ τα σχετικά αποτελέσματα δημοσιοποιούνται στις επίσημες ιστοσελίδες των φορέων».

Διαβάστε επίσης: Κλειστό λόγω εργασιών το ΚΕΠ του Δήμου

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ