Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με Γ. Παπανικολάου με «φόντο» την Περιφέρεια

Συνάντηση με τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου έχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην πορευτεί με τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής και να αναζητήσει άλλον υποψήφιο, μετά το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο νυν περιφερειάρχης σε εκδήλωση στο Ζάππειο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός είναι βαθιά ενοχλημένος με αυτή τη συμπεριφορά εν μέσω πυρκαγιών.Μάλιστα, εξετάζει και άλλες εναλλακτικές για τη θέση του Περιφερειάρχη. Ενα άλλο όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Νίκου Χαρδαλιά.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί (μία μέρα πριν) η παραίτηση – «απόλυση» του Νότη Μηταράκη από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη επειδή βρισκόταν αυτή τη δύσκολη περίοδο σε διακοπές.

Πάντως, ο Γιώργος Πατούλης, με παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ζήτησε δύο φορές συγγνώμη παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος. «Ήταν κακιά στιγμή, ζητάω συγγνώμη! Χθες έκανα λάθος ζητάω συγγνώμη», είπε ο περιφερειάρχης, ενώ υποστήριξε ότι στα δύσκολα δεν κρύβεται.

Όπως είπε, την Πέμπτη παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. «Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία , έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ