Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη ΜΕΘ 52χρονος εργαζόμενος που κατέρρευσε στο Νεκροταφείο

Σοβαρό εργατικό ατύχημα συνέβη την Πέμπτη στο Νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου. Θύμα ένας 52χρονος συμβασιούχος εργαζόμενος, ο οποίος κατέρρευσε στο γραφείο υπαλλήλων του Κοιμητηρίου. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο εργαζόμενος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Εργαζόμενοι – μέλη του Διοικητικού Σωματείου του Δήμου Αγίου Δημητρίου έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να μάθουν κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το ατύχημα.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

«Άλλο ένα εργατικό ατύχημα. Το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής εκφράζει περαστικά στο συνάδελφο, στην οικογένεια του και στους συναδέλφους του. Ο συνάδελφος 52 ετών, εργαζόμενος του Αγίου Δημητρίου, συμβασιούχος, πατέρας ενός παιδιού δούλευε ως εργάτης νεκροταφείου και στο διάλειμμα της εργασίας του υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Ο συνάδελφος με αυτές τις θερμοκρασίες δούλευε σε ένα πόστο άκρως βαρύ αφού η ειδικότητα του είναι εργάτης νεκροταφείου και όπως μας καταγγέλλουν οι συνάδελφοι είχε βαρύ ιατρικό ιστορικό.

Θα περιμέναμε τούτο ειδικά το διάστημα και με δεδομένο τις αυξημένες θερμοκρασίες οι έλεγχοι του ΣΕΠΕ να έχουν εντατικοποιηθεί, ειδικά στους δήμους, αλλά για ακόμα μια φορά ο ΣΕΠΕ ήταν και είναι απών. Αποτέλεσμα η πλειοψηφία των δημάρχων να κάνει στην κυριολεξία ότι θέλει.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την πλήρη διαλεύκανση και αυτού του εργατικού ατυχήματος.
Για ακόμα μια φορά εκφράζουμε περαστικά στον συνάδελφο».

Διαβάστε επίσης: Ανοιχτό το 4ο ΚΑΠΗ, εν όψει των υψηλών θερμοκρασιών του Σαββατοκύριακου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ