Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γ. Πατούλης στην «Αμαρυσία»: «Το μόνο που με απασχολεί είναι οι επόμενοι 5 μήνες»

«Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή την περίοδο είναι οι επόμενοι πέντε μήνες. Να παραδώσω στους πολίτες, ό,τι έχω δεσμευτεί, στο ακέραιο», δηλώνει στην «Αμαρυσία» ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, τέσσερις ημέρες μετά την επιλογή του Νίκου Χαρδαλιά, από τη Νέα Δημοκρατία, για την Περιφέρεια Αττικής.

Σε ερώτηση για τα επόμενα βήματά του και τη φημολογία που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ότι ο νυν Περιφερειάρχης συζητά να τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας (σσ οι εκλογές για την Ευρωβουλή θα διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2024), ο κ. Πατούλης επιμένει ότι μόνο του μέλημα είναι τα έργα που πρέπει να παραδώσει η Περιφέρεια στην Αττική. «Δεν στοχεύω πουθενά, δεν συζητώ τίποτα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κάνω το έργο που πρέπει να κάνω στην Αττική, όσο γίνεται καλύτερα, τους επόμενους πέντε μήνες».

Στο μεταξύ, ο επιλεγείς από τη Νέα Δημοκρατία για τη θέση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος δεν αναμένεται να αφήσει τη θέση του στο Υπουργείο Άμυνας πριν τα τέλη Αυγούστου, καταρτίζει παράλληλα το ψηφοδέλτιό του, αξιολογώντας τα ονόματα που είχε επιλέξει ο κ. Πατούλης. Αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που θα επιλεγούν να αντιπροσωπεύουν όλη την Περιφέρεια.

Διαβάστε επίσης: Επίσκεψη Ν. Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής – Πρώτη συνάντηση με Γ. Πατούλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ