Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Το τελευταίο “αντίο” στη Λιζέτα Νικολάου

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, τη Δευτέρα 14 Αυγούστου για το «τελευταίο αντίο» στη Λιζέτα Νικολάου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών το πρωί της περασμένης Παρασκευής, 11 Αυγούστου.

Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί της αποχαιρέτησαν μέσα σε κλίμα οδύνης και βουβού πόνου τη σπουδαία τραγουδίστρια που το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε νοσοκομείο μετά από πρόσφατο σοβαρό ατύχημα.

Τραγική φιγούρα ο μοναχογιός της, Αλέξανδρος Λιάνης, τον οποίο η τραγουδίστρια είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον δημοσιογράφο και πολιτικό Γιώργο Λιάνη. Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι από το 1978 έως και το 1983. Ανάμεσα στα πολλά στεφάνια που υπήρχαν στον  χώρο ξεχώρισε εκείνο του Γιώργου Λιάνη που έγραφε: «Δεν σου χαρίστηκε τίποτε όλα τα άξιζες, αντίο Λιζέτα».

Η ανάρτηση του δημάρχου Γλυφάδας

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στα social media ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου αναφερόμενος στην τελευταία εμφάνιση της Λιζέτας Νικολάου, στο Φεστιβάλ Γλυφάδας, στις 24 Ιουλίου και στην συζήτηση που είχαν, έγραψε . “Μας συγκίνησε όλους με την ευγένεια, την καλοσύνη και την απλότητά της” λέει ο δήμαρχος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ