Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Επίθεση Σιμητροπούλου σε Κονδύλη για την παραλία

Για ψέματα, θέατρο και δακρύβρεχτες δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης κατηγορεί τον Ανδρέα Κονδύλη η υποψήφια δήμαρχος Αλίμου Αναστασία Σιμητροπούλου.

Με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου της πόλης αναφορικά με τα μέτρα προστασίας της παραλίας Αλίμου, η υποψήφια δήμαρχος σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτήν που παρουσιάζει ο Α, Κονδύλης.

Όπως τονίζει, από την μια ο κ. Κονδύλης στήνεται υποκριτικά και με μεγάλη άνεση μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς ως δήθεν υπερασπιστής της νομιμότητας.
Από την άλλη δεν κάνει κανέναν έλεγχο όπως ο νόμος του δίνει το δικαίωμα από τον Μάρτιο του 2023, με βάση την ισχύουσα κοινή υπουργική απόφαση, και το παραλιακό μέτωπο έχει κοπεί μέσα στη θάλασσα με δική του ευθύνη.

Διερωτάται, επίσης, πόσους ελέγχους νομιμότητας έχει κάνει ο Δήμος και τι αποτελέσματα είχε, πριν το λεγόμενο κίνημα της πετσέτας φέρει το θέμα στην επικαιρότητα και τα κανάλια στον Άλιμο.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι τόσο το θέμα των αυθαιρεσιών από πλευράς επιχειρήσεων στην παραλία, όσο και της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί λαμβάνει διαστάσεις από την διοίκηση του Δήμου λόγω προεκλογικής περιόδου.

Τέλος, προειδοποιεί τη δημοτική Αρχή να μην διαστρεβλώσει τα όσα η ίδια δηλώνει, αφού έχει θέσει ξεκάθαρα και με σαφήνεια την θέση της σχετικά με την νομιμότητα στην παραλία και την εφαρμογή του νόμου για όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ