Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κόντρα δημοτικής Αρχής- Στάθη Ψυρρόπουλου

Πεδίο νέου κύκλου αντιπαράθεσης μεταξύ της διοικούσας Αρχής Ηλιούπολης και του υποψηφίου δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου, αποτέλεσε η καταγγελία του τελευταίου σχετικά με την αδιαφορία του Δήμου για την συσσώρευση ξερών κλαδιών και άλλων αντικειμένων που αποτελούν άμεσο κίνδυνο για την εκδήλωση πυρκαγιάς.

Άμεση απάντηση στα όσα κατήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη», έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Αντζινάς, που τον κατηγόρησε για fake news.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντζινάς, απαντώντας στην ανάρτηση του κ. Ψυρρόπουλου για την ύπαρξη επικίνδυνων ξερών κλαδιών στον λόφο πάνω από το Β’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, κάνει λόγο για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αναφέροντας: «Ο κ. Ψυρρόπουλος μέρα μεσημέρι ανέβηκε στο βουνό, στην περιοχή του Αποστόλου Παύλου, λίγα μέτρα από το γήπεδο της ΔΙΑΝΑ, με σκοπό και μόνο να κατηγορήσει για απραξία τον Δήμο Ηλιούπολης και τις Υπηρεσίες του, δημιουργώντας για άλλη μια φορά εντυπώσεις!».

Όπως αναφέρει ο κ. Αντζινάς, η περισυλλογή των κλαδιών από το συγκεκριμένο σημείο είναι αρμοδιότητα του Δασαρχείου και του Υπουργείο Περιβάλλοντων μέσω του προγράμματος «Antinero», ενώ καλεί τον κ. Ψυρρόπουλο να είναι «πιο προσεκτικός», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ενώ κάνει λόγο για «σκοπιμότητες», αναφέροντας: «Προτού προβεί σε καταγγελία, όφειλε να τηλεφωνήσει στον ΣΠΑΥ, όπου είναι και μέλος του, για να ενημερωθεί σχετικά… Καταλαβαίνουμε τις προεκλογικές σκοπιμότητές του και -μιας και ούτε με τον Δήμο επικοινώνησε- θα τον ενημερώσουμε εμείς».

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για ζητήματα πολιτικής προστασίας αναφέρει πως ο Δήμος Ηλιούπολης, ο 7ος Πυροσβεστικός Σταθμός Δάφνης – Υμηττού, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης και όλοι οι εθελοντές είναι σε πλήρη επιφυλακή, ενώ σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία, συνεχίζονται οι πεζές περιπολίες σε πάρκα και επικίνδυνα σημεία για πυρκαγιά, όπως επίσης και στον Υμηττό στα όρια της Ηλιούπολης.

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ