Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Επίθεση Θοδωρή Χιώνη στην κυβέρνηση για τα πύρινα μέτωπα της Αττικής

Ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής, βρίσκεται στα πύρινα μέτωπα της Αττικής και έκανε την ακόλουθη δήλωση για την πυρκαγιά στην Πάρνηθα:

«Η κυβέρνηση να σταματήσει τις γελοιότητες και τα προπαγανδιστικά τερτίπια. Η φωτιά από εχθές καίει τις πλαγιές του ορεινού όγκου της Πάρνηθας και αυτή την στιγμή βρίσκεται στον εθνικό δρυμό. Το ότι μέχρι τώρα προπαγάνδιζαν ότι τάχα μου και δήθεν όλη η προσπάθεια είναι για να μην περάσει η φωτιά στην Πάρνηθα είναι αστειότητα, αφού η φωτιά ξεκίνησε και αναπτύχθηκε μέσα στην Πάρνηθα.

Τα μέσα που χρησιμοποιούνται είναι ελάχιστα, οι υποδομές πολύ αδύνατες. Ακόμα και τώρα να αναλάβει η κυβέρνηση την ευθύνη για να σταλούν στο μέτωπο μέσα στην Πάρνηθα όλα τα αναγκαία μέσα για να σταματήσει η φωτιά. Το αν υπολογίζουν ότι κάπου και κάποια στιγμή θα σβήσει, δεν μπορεί να θεωρείται κανονικότητα και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Καλούμε όλο τον λαό και τους εργαζόμενους της Αττικής να απαιτήσουν να σταλούν όλα τα αναγκαία μέσα για να σταματήσει η φωτιά στην Πάρνηθα, όπως και για να προστατευθούν οικισμοί και κρίσιμες υποδομές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ