Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τον Πολιούχο του Άγιο Αλέξανδρο τίμησε το Παλαιό Φάληρο

Με κάθε μεγαλοπρέπεια γιόρτασε το Παλαιό Φάληρο τον προστάτη και πολιούχο του Άγιο Αλέξανδρο, παρουσία του δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, εκπροσώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Ιεροσύνης, των τοπικών Αρχών, συλλόγων, φορέων και πλήθους πιστών.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες Τρίτης 29 Αυγούστου, παραμονή της σημερινής μεγάλης γιορτής στον ομώνυμο Ιερό Ναό, με τον Πανηγυρικό Εσπερινό, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ν. Σμύρνης κ. Συμεών μαζί με τους Μητροπολίτες Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο και τον Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο και σύσσωμου του Ιερού Κλήρου του Ναού και των λοιπών Ενοριών της πόλης.

Ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας και Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αλεξάνδρου συνοδεία Αγήματος και της Φιλαρμονικής του Πολεμικού Ναυτικού.

Τους εορτασμούς τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκης και οι βουλευτές Νότιου Τομέα Διονύσης Χατζηδάκης και Παύλος Χρηστίδης.

Διαβάστε επίσης: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Γ. Φωστηρόπουλου

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ