Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στη θέση του «Πράπα»

Ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί το 2025, θα πάρει τη θέση του «Πράπα», του θρυλικού ζαχαροπλαστείου των Νοτίων Προαστίων που έβαλε λουκέτο τον Απρίλιο του 2018 και κατεδαφίστηκε Νοέμβριο του 2022.

Ο «Πράπας Sweet Home» λειτουργούσε από το 1963, στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 58. Ήταν κάτι περισσότερο από ζαχαροπλαστείο. Όπως το ιστορικό Zonar’s στο κέντρο της Αθήνας, ο Βάρσος στην Κηφισιά, το Select στην Κυψέλη, η Αλάσκα στο Κεφαλάρι, η Aqua Marina στη Βουλιαγμένη, ο «Αδωνις» στην πλατεία Νέας Σμύρνης, το Esplanade στη Βάρκιζα, έτσι και ο «Πράπας» στο Παλαιό Φάληρο ήταν στέκι. Στέκι που κι αυτό – όπως πολλά άλλα – έγινε τραγούδι από τον Νίκο Καρβέλα. Στα 55 χρόνια λειτουργίας του, συγκέντρωνε όχι μόνο Παλαιοφαληριώτες και κατοίκους των γύρω περιοχών, αλλά και πολλούς καλλιτέχνες.

Στη θέση του, πρόκειται να ανεγερθεί συγκρότημα κατοικιών. Το σχέδιο περιλαμβάνει την κατασκευή οκταώροφης πολυκατοικίας, ενεργειακής κλάσης Α+, με διαμερίσματα 187,5 τ.μ. και θέα στον Σαρωνικό.

Διαβάστε επίσης: Τον Πολιούχο του Άγιο Αλέξανδρο τίμησε το Παλαιό Φάληρο

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ