Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Ετοιμάζεται διεθνής διαγωνισμός για την Ακτή Βουλιαγμένης

Την επόμενη μέρα για την πλαζ της Βουλιαγμένης ετοιμάζει η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Ως ιδιοκτήτρια της μεγαλύτερης οργανωμένης παραλίας της Βουλιαγμένης, η διοίκηση της ΕΤΑΔ έχει αποφασίσει να διατηρήσει η ίδια τη διαχείρισή της, καθώς τα έσοδα που έχει από τα εισιτήρια είναι σημαντικά. Υπολογίζεται ότι στην παραλία εισέρχονται καθημερινά περίπου 8.000 λουόμενοι.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κατόπιν διαπραγματεύσεων, πέτυχε να κρατήσει χαμηλά τις τιμές εισόδου για τους δημότες «3Β» – κατόχους της ειδικής κάρτας (5 ευρώ τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα). Ωστόσο, η γενική είσοδος ανέρχεται φέτος στα 15 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και 10 ευρώ τις καθημερινές. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι, πέραν της εισόδου, οι λουόμενοι μπορούν να κάνουν χρήση ομπρέλας και ξαπλώστρας χωρίς αντίτιμο.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΤΑΔ έχει αποφασίσει να προκηρύξει διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό μίσθωσης για την εκμετάλλευση του ακινήτου, συμπεριλαμβανομένου του εστιατορίου «Ωκεανίς».

Από την ΕΤΑΔ εκτιμούν ότι ο διαγωνισμός θα προσελκύσει σημαντικό αριθμό ενδιαφερόμενων ιδιωτών και θεσμικών επενδυτών.

Διαβάστε επίσης: Στα 15 ευρώ το ΣΚ για μπάνιο στην Ακτή Βουλιαγμένης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ