Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

“Η Πόλη που θέλω”: Αντιδρά ο Γ. Αραμπατζής για τις δημοσκοπήσεις

Τα κακώς κείμενα της σημερινής διοίκησης του Δήμου καυτηριάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης και επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη που θέλω”, Γαβριήλ Αραμπατζής, ο οποίος αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις τονίζει ότι την πραγματική θα την κάνουν οι ψηφοφόροι την ημέρα των εκλογών.

Ο Γ. Αραμπατζής, σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, αφού υποστηρίζει ότι είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας λόγω του τρόπου που διεξάγωνται, επισημαίνει: «Κάποιοι αντιδρούν με άγχος στην λαϊκή ετυμηγορία και εμπλέκονται σε μια μορφή ανεξέλεγκτης αναζήτησης εχθρών.
Επισπεύδουν μάλιστα μερικοί, επηρεασμένοι από δημοσιεύματα σχετικά με δημοσκοπήσεις για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, να συναγάγουν πρόωρα συμπεράσματα. Κατανοούμε το άγχος που τους πλήττει λόγω του προφανούς αποτελέσματος των εκλογών που πλησιάζουν.
Η παρουσία μας στην πόλη είναι εμφανής και μπορεί να μετρηθεί με ακρίβεια…».

Παράλληλα, αναφερόμενος στην στάση του έναντι του θέματος τονίζει: «Η δημοτική παράταξη “Η Πόλη που θέλω” δεν επιβάλλει διεξαγωγή ερευνών, ούτε κατευθύνει τους πολίτες. Απλά με το βλέμμα σταθερά μπροστά, προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση που στοχεύει να αφήσει πίσω το παλαιό και ανεπιτυχές μοντέλο της σημερινής διοίκησης, φέρνοντας μια δημοτική αρχή που θα εργάζεται με όραμα, πλάνο, συστηματικότητα και αποτελεσματικότητα». Η πραγματική δημοσκόπηση θα γίνει στις εκλογές την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, και τοτε οι πολίτες της Ηλιούπολης θα αποφασίσουν να δώσουν σάρκα και οστά στο όραμα της αλλαγής, σηματοδοτώντας ένα νέο ξεκίνημα για την πόλη τους».

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται ο καθαρισμός φρεατίων στην Ηλιούπολη

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ