Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Απόψε η μεγάλη συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά στον Ταύρο

Μια ακόμη μεγάλη συναυλία λαοφιλείς ερμηνευτές φιλοξενούν οι εκδηλώσεις «Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» στον Ταύρο, όπου απόψε στις 21.00 η πλ. Εθνικής Αντίστασης- Αγίου Γεωργίου φιλοξενεί έναν από τους σημαντικότερους ερμηνευτές μας, τον Μανώλη Μητσιά -που συμπληρώνει φέτος τα 50 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι- και την Αγάθη Κοσκινά.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Νοιώθω υπερήφανος και ευχαριστώ από την καρδιά μου τους συμπολίτες, που στο κάλεσμά μας για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στο Δήμο Παλαμά στην Καρδίτσα, προσέφεραν από το υστέρημά τους τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία έχουμε ήδη παραδώσει.

Συνεχίζουμε την πολιτική αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που υποφέρουν και δοκιμάζονται το τελευταίο αυτό διάστημα.

Όμως, η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να διεκδικούμε συλλογικά το καλύτερο δυνατό.
Σας περιμένουμε κοντά μας!

Μετά την εξαήμερη αναβολή των εκδηλώσεων λόγω των φονικών πλημμυρών στη Θεσσαλία, φιλοξενούμε τις επόμενες ημέρες δύο ιδιαιτέρα ενδιαφέρουσες συναυλίες.

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, πλ. Εθνικής Αντίστασης- Αγίου Γεωργίου, στον Ταύρο θα υποδεχθούμε, σε μία μεγάλη λαϊκή συναυλία, έναν από τους σημαντικότερους ερμηνευτές μας, τον Μανώλη Μητσιά που συμπληρώνει φέτος τα 50 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι.

Σας περιμένουμε κοντά μας!»

Διαβάστε επίσης: Επανεκκίνηση του Φεστιβάλ «Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2023»

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ