Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Δρόμος των Ποιητών χωρίς αυτοκίνητα στις 23/9

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης θα είναι το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου για την Γλυφάδα, η δημοτική Αρχή της οποίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, καλεί τους κατοίκους να μαζευτούν στον Δρόμο των Ποιητών μαζί με καλλιτέχνες και αθλητές.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου, στις 11.30, προκειμένου να νιώσουν και οι κάτοικοι της πόλης τα οφέλη της μη χρήσης του αυτοκινήτου, στην καθημερινότητα και στο περιβάλλον.

Κατά την εκδήλωση, στον Δρόμο των Ποιητών στο κέντρο της πόλης, οι πολίτες θα ενημερωθούν για την εξοικονόμηση ενέργειας και τις εναλλακτικές επιλογές στις μετακινήσεις.

Στην εκδήλωση, που είναι πρωτοβουλία της Ολυμπιονίκη Φανής Χαλκιά και του Δήμου Γλυφάδας, θα δώσουν το παρών μεγάλα ονόματα από το χώρο του αθλητισμού και της showbiz. Ανάμεσα τους ο Πύρρος Δήμας, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Πάνος Μουζουράκης, η Νικολέττα Κοτσαλίδου και η Αφροδίτη Σκαφίδα που ύστερα από κλήρωση θα χαρίσουν σε 10 τυχερούς τα δικά τους ποδήλατα!

Τα έσοδα από τους χορηγούς θα διατεθούν για την αγορά παιχνιδιών για τους παιδικούς σταθμούς.

Διαβάστε επίσης: Η Γλυφάδα καμαρώνει για την παραλία της

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ