Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δ. Ευαγγέλου: “Η πόλη στον αυτόματο πιλότο”

Την ανάγκη ριζικών αλλαγών σε όλους τους τομείς της διοίκησης του Δήμου επισημαίνει σε νέο του βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης Δημήτρης Ευαγγέλου.

Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δ. Ευαγγέλου κατηγόρησε την σημερινή διοίκηση ότι έχει αφήσει την πόλη στον αυτόματο πιλότο και ζήτησε την εμπιστοσύνη των δημοτών για να αλλάξει τα πράγματα.

Όπως αναφέρει ο κ. Ευαγγέλου «Τα τελευταία χρόνια όμως ο Δήμος μας έχει μείνει πίσω. Ένα αλισβερίσι θέσεων εξουσίας, με έγνοια μόνο για την καρέκλα! Και η πόλη στον αυτόματο πιλότο», επισημαίνοντας πως ο ίδιος και η ομάδα του θέλουν να κάνουν την πραγματική αλλαγή στην Ηλιούπολη.

Αγαπάω την πόλη μας και τους ανθρώπους της και γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω αυτό που χρειάζεται. Αντί να κάθομαι στην κερκίδα και να κρίνω, να μπω στο γήπεδο και να αγωνιστώ εγώ ο ίδιος». Η δύναμη αυτής της πόλης είμαστε εμείς. Οι κάτοικοί της. Και είναι στο δικό μας χέρι η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε από μια παρέα ανήσυχων και ενεργών πολιτών να γίνει ένα κύμα που θα αλλάξει τα πάντα!».

Διαβάστε επίσης: Έρχεται 22-23/9 το Μουσικό Φεστιβάλ Νέων Ηλιούπολης

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ