Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

“Η Πόλη που θέλω” αλληλέγγυα στην Θεσσαλία με εκδήλωση στην Ηλιούπολη

Στην σκιά των φονικών πλημμυρών που έπληξαν τη Θεσσαλία, η Δημοτική Παράταξη “Η Πόλη που θέλω” αντί πολιτικής συγκέντρωσης προχώρησε σε μια εκδήλωση αλληλεγγύης.

 Σε μια προσπάθεια να στηρίξουν τους πληγέντες συνανθρώπους μας, ο υποψήφιος δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής και η ομάδα του αποφάσισαν να αναδείξουν τη σημασία της αλληλεγγύης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Στην πλατεία της Αγίας Μαύρας στην Ηλιούπολη, η δημοτική παράταξη “Η Πόλη που θέλω” οργάνωσε μια δράση για συγκέντρωση εμφιαλωμένων νερών και ειδών πρώτης ανάγκης.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, μαζί με εθελοντές και πολίτες, συνέβαλαν στη συλλογή αυτών των αναγκαίων εφοδίων που θα βοηθήσουν τους πληγέντες να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της καταστροφής. Ο Γαβριήλ Αραμπατζής, μιλώντας στους παρευρισκόμενους, τόνισε το κοινό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης που τους οδήγησε να προβούν σε αυτήν την ενέργεια. Εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες και οι πληγέντες να επανέλθουν σύντομα στην κανονικότητα της ζωής τους.

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί ένα δυνατό μήνυμα για το πώς η αυτοδιοίκηση μπορεί να αναδεικνύει τη σημασία της αλληλεγγύης στην κοινωνία. Η πρωτοβουλία του Γαβριήλ Αραμπατζή και της παράταξης “Η Πόλη που θέλω” αποδεικνύει πόσο ισχυρή είναι η αλληλεγγύη όταν αναδεικνύεται και πράττεται. Είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για το πώς η κοινωνία μπορεί να σταθεί ενωμένη στις πιο δύσκολες στιγμές και να προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους που την χρειάζονται».

Διαβάστε επίσης: Ο Δήμος στο πλευρό των πληγέντων της Θεσσαλίας

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ