Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πολιτιστικό 3ήμερο με θέατρο και συναυλία στο Ηρώδειο

Ο πολιτιστικός Σεπτέμβριος συνεχίζεται στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τρεις μοναδικές θεατρικές παραστάσεις και μία συναυλία.

Το τριήμερο ξεκινά με τη θεατρική παράσταση «Έγκλημα στο Κατσικονήσι» την Παρασκευή 22/09, ώρα 21.00, στο θέατρο Βέμπο, συνεχίζεται με τη Λυσιστράτη του Αριστοφάνη, Παρασκευή 23/09 και Σάββατο 24/09, ώρα 21.00, στο δημοτικό θέατρο Βάρης και την θεατρική, διαδραστική, μουσική παράσταση-θέατρο Σκιών για όλη την οικογένεια, «Η Κιβωτός του Νώε ταξιδεύει με τον Καραγκιόζη» στο πλακόστρωτο της Βάρκιζας, την Κυριακή 24/09 στις 20.00.

Το τριήμερο κορυφώνεται την Κυριακή 24/09 στις 20.30, με τη μεγαλειώδη συμφωνική συναυλία με 200 συντελεστές επί σκηνής και τίτλο ”Μουσική που αγγίζει το Τραγικό και το Θείο”, με την κορυφαία παγκοσμίως Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Βαρσοβίας, στο Ηρώδειο, όπου ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι συνδιοργανωτής.

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ για τη συμφωνική συναυλία στο Ηρώδειο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν εδώ εισιτήρια.

Διαβάστε επίσης: Ασφαλτοστρώθηκε από την Περιφέρεια η οδός Β. Κωνσταντίνου του Δήμου

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ