Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ολοκληρώθηκε ένα… περιπετειώδες τριήμερο για τα παιδιά στην πόλη

Γεμάτα από διασκέδαση, καινούργιες γνώσεις και εκπλήξεις ολοκλήρωσαν το τριήμερο «Μικροί παντογνώστες σε μεγάλες περιπέτειες!/ SEASON 2», που διοργάνωσε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου τα παιδιά της πόλης.

Συγκεκριμένα, στις πλατείες και τα πάρκα, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις, τα παιδιά και οι γονείς τους συμμετείχαν στις δραστηριότητες και συγκεκριμένα στα εκπαιδευτικά εργαστήρια, παιχνίδια γνώσεων, προκλήσεις, γρίφους, δοκιμασίες, μουσικές και τραγούδια, που είχαν οργανωθεί, με πολύ φαντασία και δημιουργικότητα.

Η δράση «Μικροί παντογνώστες σε μεγάλες περιπέτειες! / SEASON 2» πραγματοποιήθηκε με πολλές συμμετοχές για δεύτερη συνεχή χρονιά και τα παιδιά και οι συνοδοί τους επιδόθηκαν σε παιχνίδια, ενώ παρακολούθησαν και τα καλλιτεχνικά δρώμενα που είχαν οργανωθεί.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαρίστησε όλες τις οικογένειες που εμπιστεύονται τα παιδιά τους για την ψυχαγωγία και εκπαίδευση τους στις πρωτοβουλίες του Δήμου, ενώ ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης επεσήμανε την ξεχωριστή ποιότητα και πρωτοτυπία των δράσεων.

Διαβάστε επίσης: Ν. Χαρδαλιάς και Γ. Φωστηρόπουλος δίπλα στα ΑμεΑ

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ