Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

“Αθήνα ΤΩΡΑ”: Την Τετάρτη 4/10 η κεντρική εκδήλωση του Χάρη Δούκα

O Xάρης Δούκας, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού “Αθήνα ΤΩΡΑ” θα βρίσκονται την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, στις 7.30 το βράδυ, στο Κεντρικό Περίπτερο του Συνδυασμού στην Πλατεία Κοραή.

Θα είναι εκεί για να ανταλλάξουν απόψεις με τους Αθηναίους και τις Αθηναίες και να ξεδιπλώσουν το όραμά τους για μία πόλη πράσινη, καθαρή, ασφαλή, και δημιουργική. Μία ανοιχτή εκδήλωση για όλους τους πολίτες.

Σε σχετική τους ανακοίνωση Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ δήλωσαν μεταξύ άλλων ότι “υποστηρίζουν επίσημα τον συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Χάρη Δούκα, που έχει προχωρημένο πράσινο κοινωνικό πρόγραμμα και όπου συμμετέχουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στελέχη των Πράσινων: Νίκος Χρυσόγελος, πρώην ευρωβουλευτής ΠΡΑΣΙΝΟΙ/ΕFA, π. αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτ. Αιγαίου, στέλεχος περιβαλλοντικών και κοινωνικών οργανώσεων και κινημάτων, μέλος του Συμβουλίου των Πράσινων.
Θανάσης Γούναρης, εκπαιδευτικός, μέλος της Γραμματείας των Πράσινων και στέλεχος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδος, Hamdi Dhafer, υποψήφιος σύμβουλος στην 1η δημοτική κοινότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ