Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νεο φυσικοθεραπευτήριο για τα ΚΑΠΗ του Παλαιού Φαλήρου

Ένα νέο σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο για τα μέλη των ΚΑΠΗ δημιούργησε ο δήμος Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες, στο πλαίσιο της συνεχούς μέριμνας για την Τρίτη ηλικία, που αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για τη διοίκηση του Δήμου.

Ο χώρος του Φυσικοθεραπευτηρίου δημιουργήθηκε στο 1ο ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου και εξοπλίστηκε με δαπάνες του Δήμου, με μία σειρά από νέα σύγχρονα όργανα και μηχανήματα φυσιοθεραπείας, επανδρώθηκε με φυσιοθεραπευτή και ξεκίνησε ήδη την λειτουργία του.

Τον συγκεκριμένο χώρο μπορούν να επισκέπτονται προκειμένου να εκτελούν τις θεραπείες τους τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου υπό την προϋπόθεση ότι είναι κάτοχοι παραπεμπτικού από ιατρό ορθοπεδικό για την όποια θεραπεία.

Αναφερόμενος στη νέα δομή, ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος δήλωσε: «Με το νέο σύγχρονο εξοπλισμό που παραλάβαμε, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο τμήμα Φυσικοθεραπευτηρίου που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες για τα μέλη του 1ου ΚΑΠΗ της Πόλης μας. Προσθέσαμε άλλη μια κοινωνική υπηρεσία προς όφελος των συμπολιτών μας και των μελών των ΚΑΠΗ. Ασκούμε κοινωνική πολιτική με έμπρακτα έργα και δράσεις».

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Αρκουμάνης τόνισε: «Είναι πράγματι πολύ μεγάλη επιτυχία η δημιουργία του Φυσικοθεραπευτηρίου που στεγάζεται εδώ και η εγκατάσταση νέων σύγχρονων μηχανημάτων, που το καθιστούν αξιοζήλευτο και ιδιαίτερα χρήσιμο στα μέλη των ΚΑΠΗ».

Διαβάστε επίσης: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για το προσωπικό των ΚΔΑΠ

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ