Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Γιάννης Σγουρός από Ν. Σμύρνη: «Καλή αρχή με…. παρατράγουδα!» – Δεν βρήκε το ψηφοδέλτιο της παράταξή του

Αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ευρισκόμενος το πρωί της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στο ΕΠΑΛ της περιοχής και το εκλογικό τμήμα 2178ο για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Όπως κατήγγειλε, στο πακέτο των ψηφοδελτίων που του δόθηκε “απουσίαζε” η παράταξη Γιάννης Σγουρός ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, της οποίας είναι επικεφαλής. Το ίδιο έγινε και στο 2170ο εκλογικό τμήμα.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγο μετά τις 11πμ, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Αντιμετωπίζοντας το περιστατικό με χιούμορ και ευγένεια που μπορεί να επιστρατεύσει κάποιος μπροστά σε ένα γεγονός που θα μπορούσε να εκληφθεί ως τυχαίο, αν δεν βρισκόμασταν εν μέσω μιας κρίσιμης και καθοριστικής για το μέλλον της Περιφέρειας Αττικής εκλογικής διαδικασίας, ζήτησε τις απαραίτητες εξηγήσεις από τη δικαστική αντιπρόσωπο και την εφορευτική επιτροπή.
Ελπίζουμε τα περιστατικά να είναι μεμονωμένα, για να μην προκύψει θέμα στην ομαλή διεξαγωγή των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών».

Κατά τα άλλα, ο κ. Σγουρός κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν για τον τόπο τους και όχι για το κόμμα τους.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, αναφερόμενος στη σημασία της εκλογικής διαδικασίας στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση δήλωσε: «Καλώ τους πολίτες να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα ότι δεν είναι δεδομένοι. Η κυβέρνηση τους θεωρεί δεδομένους γι’ αυτό να στείλουν ένα μήνυμα αντίδρασης και να ψηφίσουν για τον τόπο τους. Πρέπει να ψηφίσουν για τον τόπο τους και όχι για το κόμμα τους. Και καλώ όλους τους πολίτες να έρθουν να ψηφίσουν. Η Αττική χρειάζεται καλύτερη τύχη».

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Πολιτική και την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ