Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γ. Ιωακειμίδης: «Συγχαρητήρια στον Ν. Χαρδαλιά, θα είμαι παρών στο Περιφερειακό Συμβούλιο»

Δέσμευση για «δημιουργική αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο» έκανε ο επικεφαλής της παράταξης ΑΤΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Γιώργος Ιωακειμίδης, συγχαίροντας παράλληλα για τη νίκη του τον νέο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά.

Στη δήλωση στην οποία προέβη με δεδομένη, πλέον, την επικράτηση του Ν. Χαρδαλιά από την 1η Κυριακή, ο Γ. Ιωακειμίδης, ο οποίος θα είναι ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, ανέφερε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς, που όλες αυτές τις μέρες, όλους αυτούς τους μήνες δουλέψαμε μαζί,  έβαλαν πλάτη, ενώσαμε τις ελπίδες μας για μια άλλη Αττική, αγωνιστήκαμε.

Έχω αφιερώσει όλη τη ζωή μου στην αυτοδιοίκηση. Δεσμεύομαι ότι ο ΑΤΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ θα είναι παρών στην Περιφέρεια Αττικής, με οδηγό το πρόγραμμά μας, για να κάνουμε μία δημιουργική αντιπολίτευση και να προωθήσουμε κάθε πρόταση που ανακουφίζει την περιφέρεια Αττικής».

Ο Γ. Ιωακειμίδης τηλεφώνησε και συνεχάρη τον Ν. Χαρδαλιά, ο οποίος, από την πλευρά του τον ευχαρίστησε για τις ευχές του, τονίζοντας ότι προσβλέπει στη «μέγιστη δυνατή συνεργασία», υπενθυμίζοντας στον ανθυποψήφιό του: «Δεν ξεχνώ τις συμβουλές σου στα πρώτα αυτοδιοικητικά μου βήματα».

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά τη ροή αποτελεσμάτων των Περιφερειακών Εκλογών 2023 ανά Περιφέρεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ