Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Σχεδόν έτοιμη η παιδική χαρά της Ούλοφ Πάλμε

Στην τελική τους ευθεία έχουν μπει οι εργασίες ανακαίνισης της παιδικής χαράς στην οδό Ούλοφ Πάλμε, στην οποία τα συνεργεία του Δήμου Ζωγράφου τοποθετούν παιχνίδια και όργανα.

Την παιδική χαρά επισκέφθηκε και ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Θώδας που είδε από κοντά τις εργασίες που γίνονται.

Η συγκεκριμένη παιδική χαρά ήταν κλειστή για 12 χρόνια και η επαναλειτουργία της αποτελούσε δέσμευση του δημάρχου Ζωγράφου.

Αφού υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας με τον Δήμο Αθηναίων και παραδόθηκε στο Δήμο Ζωγράφου, έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες από την Τεχνική Υπηρεσία για να κατασκευαστεί η νέα παιδική χαρά, που έχει χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από το Δήμο Ζωγράφου και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για όλες τις οικογένειες της περιοχής και όχι μόνο.

Ο Βασίλης Θώδας που επισκέφτηκε τη νέα παιδική χαρά με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμο Μπουλούκο και ξεναγήθηκε από τη, αρχιτέκτονα μηχανικό του Δήμου Δώρα Ζηρογιάννη, είπε:

«Είναι μία ακόμα δέσμευση που υλοποιούμε. Είχα υποσχεθεί την επαναλειτουργία της συγκεκριμένης παιδικής χαράς και το κάνουμε πράξη, παρά τα εμπόδια που μπήκαν στην πορεία από άλλες υπηρεσίες. Θέλω να ευχαριστήσω τις Τεχνικές Υπηρεσίες για την υλοποίηση του έργου και είμαι σίγουρος ότι μικροί και μεγάλοι θα την γεμίζουν καθημερινά και θα την ευχαριστηθούν. Σε μία πυκνοκατοικημένη πόλη όπως είναι ο Δήμος Ζωγράφου, θα προσφέρει ανάσες ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης στους Δημότες μας».

Η παιδική χαρά της Ούλοφ Πάλμε δημιουργείται με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, χωρίς να κοπούν τα δέντρα της ή να καταστραφεί η βλάστηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ