Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Στήριξη στον Στ. Ψυρρόπολο από τον Γ. Κωνσταντάτο

Σίγουρος για την νίκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών την Κυριακή 15 Οκτωβρίου εμφανίστηκε στην προεκλογική του συγκέντρωση στην πλατεία Φλέμινγκ, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος.

Αφού μίλησε για το διακύβευμα της εκλογικής μάχης, κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες ώστε «να φέρουν την αλλαγή στον Δήμο».

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη», εξαπέλυσε κατηγόρησε για αδιαφάνεια την διοίκηση του Γιώργου Χατζηδάκη, με αιχμές για την οικονομική διαχείριση του Δήμου.

Επίσης, ο κ. Ψυρρόπουλος έκανε λόγο και για «πόλεμο λάσπης», αναφερόμενος σε πρόσφατα δημοσιεύματα σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας που τον ανέφεραν ως εμπλεκόμενο σε ρευματοκλοπή, δηλώνοντας: «Kαθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Δεν μας φοβίζουν οι μηχανοραφίες και η λάσπη του Δημάρχου».

Τέλος, αξίζει να αναφέρθει πως αν και από την ίδια του την πόλη, επισήμως δεν θα έχει την υποστήριξη πολιτικών του αντιπάλων που δήλωσαν ότι δεν θα δώσουν «χείρα βοηθείας» σε κανέναν από τους διεκδικητές, την στήριξή του στον Στάθη Ψυρρόπουλο εξέφρασε και ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα μιλώντας με τα θερμότερα λόγια για τον κ. Ψυρρόπουλο: «Ο Στάθης διαθέτει τους ανθρώπους, την όρεξη και κυρίως την ψυχή να αλλάξει την πόλη και θα τα καταφέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: “Όχι” του Στ. Ψυρρόπουλου σε debate με Γ. Χατζηδάκη

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ