Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνεχίζεται το σαφάρι της Τροχαίας στην παραλιακή

Εκατοντάδες διπλώματα οδήγησης και άδειες κυκλοφορίας οχημάτων αφαίρεσαν μέσα σε δύο, μόλις, εβδομάδες τα κλιμάκια της Τροχαίας που συνεχίζουν το σαφάρι για την αντιμετώπιση των σοβαρών τροχαίων παραβάσεων κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν καθημερινά, ημέρα και νύχτα εκτεταμμένους ελέγχους στην περιοχή της παραλιακής Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου, με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, επιφέρουν ηχορύπανση, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών.

Κατά την διάρκεια της επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από 2 ως και 15 Οκτωβρίου διενεργήθηκαν, συνολικά, 843 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 640 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα, ενώ επιπλέον συνελήφθη ένα άτομο.

Οι παραβάσεις αφορούσαν μεταξύ άλλων: 150 για υπερβολική ταχύτητα, 89 για μη χρήση κράνους, 43 για χρήση κινητών τηλεφώνων, 42 για παραβάσεις θορύβων, 36 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 27 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 19 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 9 για αντικανονικούς ελιγμούς, 9 για μέθη, 7 για επίδειξη ικανοτήτων και
4 για αυτοσχέδιους αγώνες.

Επίσης, από τους άνδρες της Τροχαίας, αφαιρέθηκαν 27 πινακίδες, 208 άδειες ικανότητας οδήγησης, 113 άδειες κυκλοφορίας, ενώ 15 οχήματα μεταφέρθηκαν στο γκαράζ της Τροχαίας.

Διαβάστε επίσης: Νεκρός ο Ισλαμιστής δράστης των Βρυξελλών

Ειδήσεις από την Επικαιρότητα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ