Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Επί ποδός ο Γ. Κουτελάκης: Ελέγχει τα σημεία πλημμυρικής επικινδυνότητας της πόλης

Δεν έχει περάσει ούτε εβδομάδα από την εκλογή του στη θέση του δημάρχου Νέας Σμύρνης και ο Γιώργος Κουτελάκης σήκωσε ήδη τα μανίκια.

Αμέσως μόλις έβγαλε ανακοίνωση η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για επιδείνωση του καιρού, ο νέος δήμαρχος, παρότι αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024, βρέθηκε στους δρόμους της πόλης επιβλέποντας τα έργα που είναι σε εξέλιξη.

Την Τετάρτη ο κ. Κουτελάκης βρισκόταν στη γωνία Ιωνίας και Αιγαίου, στο σημείο το οποίο πλημμύρισε δύο φορές σε πρόσφατες καταιγίδες.

«Χθες το πρωί με τον υπεύθυνο συντήρησης του δικτύου όμβριων. Στόχος μας να μην ξαναπλημμυρίσουμε…», είπε ο κ. Κουτελάκης. Στα σχέδιά του είναι η προμήθεια νέων μετωπικών φρεατίων που δεν θα φράζουν από φερτά υλικά, η σύνδεση με νέο αγωγό και η αποκατάσταση υπαρκτών πλην όμως τυφλών φρεατίων.

Ευχαριστώντας τους δημότες που τον επανεξέλεξαν δήμαρχο Νέας Σμύρνης, ο κ. Κουτελάκης δήλωσε ότι έχει πλήρη συνείδηση των προσδοκιών που έχει γεννήσει η εκλογή του, και επίγνωση των δυσκολιών και των μεγάλων προβλημάτων που καλείται να επιλύσει. Δεσμεύτηκε ότι την 1η του χρόνου «με μεγάλη όρεξη, με σχέδιο και με αποτελεσματικότητα θα εργαστούμε άοκνα για την επούλωση των πληγών της πόλης μας».

Όπως ανέφερε θα αναλάβει πρωτοβουλία από την πρώτη στιγμή για την ενότητα των δυνάμεων του Δημοτικού Συμβουλίου και την καθιέρωση χώρου συνεχούς διαλόγου, επικοινωνίας και ανταλλαγής σκέψεων και προτάσεων για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας. «Στόχος μου, να φυσήξει άνεμος ανανέωσης, διαφάνειας και πολιτικού ήθους στο πολιτικό σκηνικό της πόλης μας».

Διαβάστε επίσης: Άρχισαν οι εγγραφές για παιδιά ΑμεΑ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ