Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Επετειακές εκδηλώσεις στο Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου

Με την συμμετοχή της δημοτικής Αρχής της πόλης και πλήθους πιστών πραγματοποιοόυνται από το πρωί της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου, οι εκδηλώσεις για την επέτειο εγκαινίων του Ιερού Ναού Κοίμησης της Θεοτόκου στο Άνω καλαμάκι που συμπληρώνει 20 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ο Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Άνω Καλαμάκι, αποτελεί ένα σημαντικό κέντρο πνευματικής και κοινωνικής ζωής για την τοπική κοινότητα και οι εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν αποτελούν μια έκφραση της συνέχισης της πνευματικής κληρονομιάς και της κοινωνικής ενσωμάτωσης που αντιπροσωπεύει ο ναός για την τοπική κοινότητα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων άρχισε το πρωί με τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, προσκαλώντας τους πιστούς να συγκεντρωθούν για μια στιγμή συνειδητοποίησης και ευλογίας. Το Κτητορικό Μνημόσυνο που θα ακολουθήσει θα είναι μια ευκαιρία για τους πιστούς να τιμήσουν τους ιδρυτές και τους διακεκριμένους προσκυνητές που συνέβαλαν στην ανέγερση του ναού και στη διατήρηση της πνευματικής κληρονομιάς του.

Η κεντρική εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου θα λάβει χώρα το απόγευμα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ναού.

Επιπλέον, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες και εισηγήσεις που αναδεικνύουν τη σημασία του ναού στη ζωή της κοινότητας και τη συνεισφορά του στην πνευματική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

Διαβάστε επίσης: Η Αστρονομία σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της πόλης

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ